Blog

Rozhovor s majitelem restaurace U Janků ve Zlíně - Martinem Malinou

Jak se máte?Pracovně (úsměv), děkuji za optání.   Jste majitelem a kuchařem v jedné osobě, co jste dneska navařil?Potřebuj...
24. 7. 2019
Číst více

Cíle udržitelného rozvoje (SDGs)

SDGs (Sustainable Development Goals) neboli Cíle udržitelného rozvoje   Na naší planetě žijeme už tisíce let, ale posledn&...
28. 4. 2019
Číst více

Odkud se to všechno plýtvání bere?

Jak je možné, že se až ⅓ veškerého jídla vyhodí? Příčin je hned několik. Na vině jsou účastníci výrob...
14. 3. 2019
Číst více

Strach z prázdného místa

Víš, co máš v lednici?   Spousta potravinového odpadu je tvořena širokou nabídkou v obchodech a supermar...
5. 3. 2019
Číst více

Minimální trvanlivost vs. Spotřebujte do

Lidé si velmi často pletou pojmy MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST a SPOTŘEBUJTE DO, přičemž jejich význam je velmi rozdílný. Ná...
31. 1. 2019
Číst více

Potravinový odpad

Když se řekne znečišťování životního prostředí nebo globální oteplování, tak si lidé automatic...
18. 1. 2019
Číst více

Tento web využívá cookies pro zajištění funkčnosti webu a získání statistik návštěvnosti webu. Více informací